čtvrtek 21. dubna 2011

Čokoládové kraslice

Recyklát z dřívějších let - kraslice, které se líbí každému, hlavně když se rozbijou nebo promáčknou, protože pak se opravdu MUSÍ sníst.. :o)
Potřebujeme akorát pár koupených čokoládových vajíček, čokoládovou polevu v pytlíku na rozehřátí - bílou a extra tmavou, aby to udělalo pěkný kontrast, nějaké to barevné sypání a lentilky a kdo si chce opravdu pohrát, tak ještě ostrý nožík a hrneček vroucí vody na ohřívání nožíku a třeba i kousek marcipánu na výrobu figurky zajíčka. A pak už jen trpělivost - člověk musí být připravený na to, že mu aspoň jedno vajíčko rupne, než zjistí, jak moc je třeba tlačit při vyřezávání otvoru, ale za chvilku už to půjde jako po (kakaovém) másle!

Žádné komentáře:

Okomentovat