úterý 24. dubna 2012

Hezky staročesky


Odhodlala jsem se k nevídanému činu. 

Každoročně mám totiž dilema, jaké vymyslet pohoštění, když se někde pořádá narozeninová SNÍDANĚ (!). Bohužel jediný čas, kdy se opravdu můžou připojit všichni. Pro kuchařinku ovšem trauma. Buď připravit jídlo hned zvečera a ráno ho servírovat už trošičku okoralé (hmmm), nebo si přivstat a pustit se do akce někdy kolem páté, aby byla chlebíčková četa seřazená kolem sedmé (haha). Tak jsem to letos teda vymyslela úplně jinak.
Místo chlebíčků - škvarečky. Vlastnoručně vyškvařené, zalité sádýlkem, jemně solené, cibulkou sypané. K tomu krajíc čerstvého chleba. 

A co myslíte? 



No jo, cholesterol bodoval, aby ne. ;o)

Žádné komentáře:

Okomentovat