Jemně a decentně.
Byly připraveny přírodniny.
Listí a koření, byliny a traviny.
Nakonec ale byla použita jedna jediná ingrediance: zelné listy.
Nakonec ale byla použita jedna jediná ingrediance: zelné listy.
Samozřejmě zelí červeného. Dívíte se tedy, jak je možné, že má každé vejce úplně jinou barvu?
To máte tak: některá vajíčka byla původně bílá, jiná světlounce hnědá, další tmavá.
Některá se ze zelím vařila, jiná byla jen potřena zelnou šťávou.
Ta za horka, jiná za tepla, další za studena.
Některá byla ponořena posléze do octu, jiná do roztoku se sodou, jiná do ničeho.
A výsledkem těchto chemických experimentů byla tato něžná nádhera..
Jen se teď nemůžu rozhodnout, jestli vypadaly lépe spíše na slunci, nebo v polostínu?
V každém případě doporučuji vyzkoušet všem - tak napínavé barvení jsme ještě nikdy nezažili, nikdy jse neměli ponětí, jaký odstín z toho kterého pokusu nakonec vyleze :o)
Žádné komentáře:
Okomentovat