Tentokrát mimořádně naslano - Porkpies:
A takhle se to vyrábí - nádeníci dřou, meme režíruje a kameruje
Nejdřív se musí uplácat mleté maso s rozmáčenými rohlíky, vajíčkem a kořením.
A pak se to schová do těsta z půlkila hladké mouky, 35deka tuku a asi deci vody. Vše přiklopit pokličkou a navrch srdíčko, páč jsou pečené s láskou, jak jinak taky?
Další položkou je vegesekaná: to se vezme půl pytlíku ovesných vloček, dva hrnky čehokoliv (ale posekaného!!), dva nebo tři namočené rohlíky, dvě vajíčka a sůl a takovéto koření, co už se do sekané dává, a hlavně cibule a uplácá se z toho bochánek. Ten se upeče v pekáčku ve vyhřáté troubě a pak už se jen baští a baští. A co se do pekáčku nevleze, z toho se na druhý den uplácají karbanátky..
(Do těch hrnků se dá odměřit třeba zelí, brokolice, květák, cuketa a určitě ještě spousta dalších věcí, které mě ještě nenapadly.)
A sekanou si můžeme strčit třeba do .. do... do makovaného rohlíku.
Dáte pokoj!?!
Jo, dali.
Ale číhali..
.. ale mlsně koukali furt!!!
A sladká tečka nakonec: Tvarohové bábovečky s kakaem.
Žádné komentáře:
Okomentovat