sobota 18. srpna 2012

Outdoorové vaření


Opékání toho či onoho na ohni v noci pod hvězdami - to už je všední zážitek.

Ale uvařit a upéct celý oběd - to je ta pravá divočina!

Začali jsme tortillami - dva díly přeničné, 1 díl kukuřičné mouky, sůl, prášek do pečiva z Alnatury, pár lžic oleje a tolik vody, aby se s tím krásně pracovalo.







A když je jich napečeno dost, pouštíme se do chili:

cibule, rajčata, papriky, cukety, čočka, česnek, olej, koření.


Míchali všichni jak o život (povšimněte si certifikovaných bio/eko vařeček, čerstvě seříznutých pro tuto příležitost) a nakonec to bylo hotové a chutnalo to - nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
- hádejte jak? ;o)

Žádné komentáře:

Okomentovat